150301

Det är mycket roligt på gång nu! Skolan har kommit igång ordentligt och det är snart dags för första tentan på min utbildning som projektledare samtidigt som jag måste börja söka praktikplats och förbereda redovisningen av grupparbetet i skolan.

På jobbfronten är det också full fart, bokprojektet rullar på och just nu letar jag och skribenten Pernilla efter bokförlag som kan tänka sig vara intresserade av att publicera våran besättelse om Liam som lider av Tay Sachs. På Fotografiska är så gott som alla mina kurserna fullbokade och snart ska jag har premiär för en ny kurs i kamerateknik, det känns roligt och lite pirrigt.

 

Att resa är något jag prioriterar högt och önskar att jag fick göra mer i jobbet men nu i veckan har det i varje fall spikats att jag ska med på årets fotoresa i USA. Förra årets resa var väldigt lyckad så jag är väldigt glad över att jag får göra om det igen. Roadtripen utgår från Los Angeles men vi som ska leda resan ska börja med några dagar i New York och jag verkligen längtar tills vi ska åka!

Förra veckan kom mitt och Anna Hegestrands reportage från Turin i Expressen Söndag! Det blev ganska fint, de var tvungna att fylla ut med lite sommarbilder eftersom vi var där under en ganska grå årstid, men det blev fint tycker jag!

_56B0057