150521

MKC

Mångkulturellt Centrum i Fittja

Om två veckor är min utbildning på Stockholms Universitet slut! Då är jag fotograf OCH projektledare! Och imorgon är min sista dag på praktiken, Mångkulturellt Centrum. Jag har ägnat min praktik åt att arbeta med en graffitifest i juni för att fira att miljonprogrammet fyller 50 år och en utställning som öppnar i oktober på MKC.

Utställningen uppmärksammar den turkiska migrationen och diasporan. Till den har jag fotograferat porträtt på olika personer som kommer från Turkiet vilket har varit väldigt roligt! Så inspirerande att träffa och fotografera dem, vissa möten har varit helt fantastiska. Bland det roligaste med att arbeta som fotograf är just att få träffa alla fantastiska människor!

Just nu söker jag jobb till hösten, frilansuppdrag eller anställning spelar mindre roll, det ska bli oerhört spännande att se hur långt min utbildning kan ta mig. Jag är så sugen på nya uppdrag! I framtiden hoppas jag på att få jobba med spännande kulturproduktioner som berör och uppmärksammar för mig viktiga frågor, förhoppningsvis kan jag fortsätta att jobba med bild på olika sätt. Annars får jag göra det när det finns tid, fotografera kommer jag ändå aldrig sluta göra.

När man är student har man sommarlov och det får jag snart! Men först väntar en efterlängtad jobbresa till USA, sen äntligen lite ledigt!