151103

Eclectic Reds goes Halland!

Förra veckan skeppade jag ner min utställning Eclectic Reds till Laholm, det är kul att den äntligen får visas utanför Stockholm! Utställningen öppnar 12 dec och pågår nästan en månad.

Och på tal om Halland så gjorde jag ett jobb för Halladsposten häromsistens, ett porträtt på författaren Maja Hagerman som har skrivit ”Käraste Herman”, en bok om rasbiologen Herman Lundborg.

Det är mycket som händer just nu och det är roligt! Jag läser en kurs på Konstfack i normkritisk bildanalys och metod, jag jobbar med den kommande utställningen på MKC i Fittja (som öppnar 1 feb),  förbereder utställningen i Laholm, undervisar på Fotografiska och Canon Fotoskola, fotograferar på uppdrag och försöker hinna tid till att vara i studion och arbeta med andra roliga projekt, t.ex. vill jag gärna göra en reportagebok om pojken Liam jag följde under nästan fyra år och som avled i somras.

I privatlivet händer det också mycket kul just nu, det vimlar av kommande kulturevenemang jag ser fram emot att se/höra/delta i. Vanligtvis känner jag lite ångest inför vintern men den här gången tror jag att jag kommer hålla mig så sysselsatt så tiden kommer nog gå snabbt.

 

 

 

lågupplöst

image1